2011. április 26., kedd

Stokke® multi balans Variér térdeplőszék! - Jelenlegi ára: 23 000 Ft


Design: Peter Opsvik
"A STOKKE széktől még önmagában nem leszel okosabb,
de hozzásegít az aktívabb tanuláshoz. "
A mozgás és változatosság előtérbe helyezik és megújítják a test energiáit. Energiát, ötleteket és jóleső érzést nyújtanak változó pozíciókon és a mozgáson keresztül.
A STOKKE cég ezen az alapelven építette fel az egyedülálló ülés koncepcióját. Ezek a székek szabadságot adnak a természetes mozgáshoz és helyzetváltoztatáshoz, ezáltal a rajta ülő jobban tud koncentrálni a munkára, az olvasásra, az evésre, vagy csak egyszerűen a pihenésre.
MOZGÁS
Észrevetted, hogy egy rövid séta hogy képes rendezni a gondolataidat?
Vagy azt,   hogy fel-alá járkálsz mikor telefonálsz?
Mikor mozogsz, a vérkeringésed felgyorsul a testben.
A vérkeringés az agyban is növekszik, ezáltal javul a koncentráció és a kreativitás, és megnövekszik a szellemi teljesítőképesség.
VÁLTOZÁS-POZÍCIÓVÁLTÁS
Próbáld ki a helyzetváltoztatásból fakadó energiát. A hagyományos székek statikus ülőhelyzettel álmossághoz és koncentráció-vesztéshez vezetnek. Ezzel szemben a mozgásra gyártott STOKKE székek a legjobb szabadságot adják neked az asztalnál, a számítógép előtt, vagy csak egyszerűen visszanyered a kedvenc székedben rejlő energiádat.
Meg kell változtatni az ülésről kialakított álláspontot!
A  STOKKE  Balans székek a teljes szabadságot biztosítják ülés közben.
A testnek és az agynak is jobb a teljesítménye mozgás közben.
Ezért gyártunk olyan székeket, melyek biztosítják használójának az ülés közbeni szabadságot és helyzetváltoztatást. A gerincre való tekintettel, a természetes módon való ülés ( más néven dinamikus ülés) ugyanaz, mint mikor sétálsz vagy állsz.
A mozgás és ülés közbeni helyzetváltoztatás a legjobb a testnek.
Az általunk tervezett székek erősítik a gerincet tartó izmokat, és hosszútávon megőrzi annak egészségét. A hagyományos széken való statikus ülés nem dolgoztatja a saját izomzatot, és nem tartja a testet a megfelelő tartásban. Ezért azután sok ülés ezeken a székeken elgyengítik az izmokat. A mi székeink a szabad mozgásra ösztönöznek és a legtermészetesebb tartást biztosítják a gerincnek. Székeink a test minden mozgását követik, és így mindig egy újabb pozícióba lehet billenni. Ez az egész testnek egy jó "edzést" nyújt. Székeink, melyek lehetőséget adnak az ülés közbeni mozgásra, a legjobb befektetést nyújtják azoknak, akik egy életen keresztül kívánják megőrizni egészséges gerincüket.



Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 14:14
. Stokke® multi balans Variér térdeplőszék! - Jelenlegi ára: 23 000 Ft