2011. július 31., vasárnap

Kárpáti Kamil: Gaál Imre világa - Jelenlegi ára: 5 575 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Gaál Imre világaA könyv listaára: 6800 Ft. Leírás:
A tragikus sorsú Gaál Imre (1922-1964) festő- és grafikusművész életműve nehezen áll össze, bár az is igaz, hogy méltó felfedezése csak a rendszerváltás óta kezdődhetett meg. Az ötvenes-hatvanas évek szűkös művészetpolitikai légkörében vergődő művészről pusztán egy szűk kör, pl. a pesterzsébeti Átlók csoport tagjai tudták, hogy Kondorbélai nagyságú, fontosságú művészet az övé. E pártoló művészkörhöz tartozott a jelen kötet szerzője, Kárpáti Kamil író, költő is. S bár megszokhattuk, hogy a művészeti monográfiák szerzői művészettörténészek, a művész-barát bevezetőjében többször is elismétli kezdőmondatát: Nem vonom kétségbe a szakma (művészettörténet) feladatát. Azt vonom kétségbe, hogy Gaál Imrénél elvégezte. A szerző fájlalja, hogy több mint tizenegy éve, Lázár Judit Gaál Imre művészete (199722148) című munkája óta hallgat a kritika. A szép kiállítású, nagyszerű színes (a grafikák esetében fekete-fehér) reprodukciós anyagot (színes üvegablakfotók és vagy félszáz festmény) felvonultató albumról elmondható, hogy szinte belülről íródott, demonstrálva szerzőjének és tárgyának mély kapcsolatát. Az említett művészeti csoportosulás tagjainak tollából származó versekkel feldúsított kötetnek helye van a 20. századi magyar képzőművészeket tömörítő gyűjteményekben. ISBN: 978-963-9156-85-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 575 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 16:11
. Kárpáti Kamil: Gaál Imre világa - Jelenlegi ára: 5 575 Ft